Rhenus Midi Data betrekt nieuw dc in Zaltbommel

Groot ontwikkelingspotentieel in de Benelux

“De verhuizing staat in het teken van de uitbreiding van onze activiteiten in West-Europa” zegt Erik van Engelen, managing director Benelux van Rhenus Midi Data. “Wij zien een groot ontwikkelingspotentieel voor ons dienstenaanbod in de Beneluxlanden. De locatie Zaltbommel biedt niet alleen mogelijkheden voor verdere groei, maar is door de centrale ligging ook een goed uitgangspunt voor het goederenverkeer op de grensoverschrijdende noord-zuid- en oost-westassen.”

24-uursservice voor het goederenverkeer

Het logistieke centrum ligt direct naast snelweg A2. Locatie Zaltbommel moet in de toekomst fungeren als knooppunt met dagelijkse verbindingen naar Duitsland en België en met een 24-uursservice voor het goederenverkeer naar België, in Nederland en naar Luxemburg. Hiertoe heeft heeft Rhenus Midi Data ook haar vrachtwagenvloot verder uitgebreid.

Rhenus Midi Data maakt deel uit van het internationale distributienetwerk TecDis. Dit netwerk biedt in heel Europa uniforme, volgens ISO-normen gecertificeerde logistieke diensten voor hightech producten aan. Het bedrijf is al meer dan tien jaar met eigen vestigingen in Nederland actief.