Nederlandse export op Bruggendag - prachtige innovatieve (kennis)export

www.bouwenmetstaal.nl - 2014-01-19

Nederlandse export op Bruggendag - prachtige innovatieve (kennis)export

Nederlandse bruggenbouw in het buitenland is het thema van de jaarlijkse Bruggendag, waarvoor de inschrijving inmiddels is gestart

Nederlandse export op Bruggendag

 

 

 



De dag, getiteld ‘Hollandse meesters in de Bruggenbouw, Ervaringen van Nederlanders in het buitenland’, vindt plaats op donderdag 19 maart in het Auditorium van het Rijkswaterstaatgebouw Westraven in Utrecht. Het is vanaf al heden mogelijk om aan te melden op vernieuwde website van de Nederlandse Bruggenstichting.

De middag, in- en uitgeleid door ARUP-constructeur Edo Vonk, bestaat uit een gevarieerd programma waarin achtereenvolgens worden behandeld: de Carolinebrug in Suriname (door Niels Kuijpers van Janson Bridging), Bereden bluisdeuren in het nieuwe Panama sluizencomplex (Jeremy Augustijn van Iv-Infra), Bouwen in het (verre) buitenland (Thijs Verburg, Verburg Hoogendijk Architects), Bouw van een hangbrug door vrijwilligers in Panama (Edwin Thie, ARUP) en Bouw en Installatie Dalsfjordbrug, Noorwegen (Koos Krispijn, HSM Steel Structures).

Klik hier voor een pdf met het volledige programma.

Constructeurs krijgen bij deelname aan de middag 1 kennispunt voor het Constructeurregister.

De dag wordt (mede) mogelijk gemaakt door Rijkswaterstaat, Betonvereniging, Bouwen met Staal en IABSE. (Bouwen met Staal, 19 januari 2015)